اگر مهریه زن سکه باشد زوجه به مبلغ اصلی سکه را در دادخواست قید کند مجبور به پرداخت هزینه دادرسی بسیار سنگینی می شود .

بنابراین اگر اموال قابل توقیفی از مرد سراغ داشته باشد می تواند ابتدا دادخواست تامین خواسته را جداگانه در همان دفتر خدمات قضایی ثبت کند که این دادخواست غیر مالی می باشد و هزینه کمی را در بر دارد .

اما اگر بخواهد هزینه اجرا گذاشتن مهریه زن را که مبلغ اصلی اش سکه است در دادخواست قید کند ، پس از تنظیم دادخواست ، باید به میزان یک بیستم کل مبلغ مهریه( نیم عشر دولتی)، بابت هزینه دادرسی پرونده به حساب دادگستری واریز کند.

مثلا اگر مهریه زنی 200 سکه باشد و قیمت سکه در روزی که او مهریه را به اجرا می‌گذارد 5 میلیون تومان باشد، مبلغی که او باید به حساب دولت واریز کند، 50 میلیون تومان است.

البته این مبلغ پس از صدور حکم نهایی مهریه ، از مرد اخذ و به زن پس داده خواهد شد، اما برای به جریان افتادن پرونده در دادگاه در ابتدا باید پرداخت شود.

 ناگفته نماند که زن می تواند با معرفی ۲ شاهد به دادگاه، اعلام کند که توانایی پرداخت هزینه دادرسی را ندارد و پس از قطعی شدن حکم، دادگاه خود این مبلغ را از مرد دریافت خواهد کرد.

البته اگر زن اعلام عدم توانایی مالی کند،در آن دیگر نیم عشر بر اساس قیمت روز سکه محاسبه می شود که با استفاده از یک وکیل کاربلد می توان آن را تقویم کرد.

تقویم به این معناست که زن با اعلام اینکه ارزش واقعی و دقیق مهریه مشخص نیست، معمولا بخش اندکی از مبلغ واقعی نیم عشر را به حساب دادگستری واریز می‌کنند.

منبع مقاله:https://dadmehromid.com/mehriye-steps/
ما بیشماریم مهریه ,هزینه ,دادخواست ,مبلغ ,اعلام ,واریز ,هزینه دادرسی ,حساب دادگستری ,دادگستری واریز ,گذاشتن مهریه ,میلیون تومان ,حساب دادگستری واریز ,اجرا ? منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ ، دانلود فیلم خارجی ، اخبار .: تاسیان :. همه چیز در مورد انواع بیمه خدایا taksetareh55.blogfa.com فروشگاه فایل رایگان کافی نت وخدمات کامپیوتری عمیدی اخبار صنعت لوازم خانگی و آشپزخانه دانلود آهنگ جدید | Song2Song